متن کامل بیانات حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
2016/07/18اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
لَاحَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ و الصلاة و السلام عَلَىسَيِّدِنَا و َنَبِيِّنَا أبي القاسم مصطفي محمّد صلي الله عليه و علي اهل بيته الطيّبين الطاهرين سيما بقية الله في الارضين و لعن علي اعدائهم اعداء الله اجمعين قال الله تبارك تعالي: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا مَعَ الصَّادِقين»[۱]
يك جلسه خدمت شما بوديم اين جلسه را هم، نصف جلسه صحبت ميكنم و بقيهاش را به پرسشهاي كتبي يا شفاهي شما پاسخ ميدهم. و قاعدتاً جلسه را يك ربع به ۸ شب پايان ببريم كه به نماز هم لطمهاي وارد نشود.
عرض ميكنم در جلسه اول كه خدمت شما بوديم بنده تبليغ را چند عصر مهم عرض كردم كه دخيل است كه اين عناصر بايد رويش صحبت بشود.
عنصر اول: عنصر موضوع است كه در تبليغ موضوع چگونه آماده و ارائه بشود.
از تکیه تا حسینه
همه مجالسی که از دیدگاه ما هیئت محسوب می شوند، وقتی از دید کارشناسی مورد بررسی قرار می گیرند اسم و نشان دیگری به خود می گیرد.
یکی از ناظران سازمان تبلیغات می گوید هیئت اشکال مختلفی دارد. گاهی برنامه ها به صورت هفتگی، ماهیانه و یا مناسبتی بر گزار می شود که اینها را هیئت مستمر می گویند و گاهی هم موردی است یعنی فقط دهه اول، دوم و یا سوم محرم برنامه برگزار می کنند.
در میان همین بحث بودیم که یاد حسینیه ها افتادم که کارشناس بعدی ادامه داد: هیئت هایی که صرفا یک تابلوی حسینیه دارند به لحاظ قانونی حسینیه محسوب نمی شوند چرا که طبق نظر سازمان تبلیغات، حسینیه به جایی گفته می شود که مسئول آن به دفترخانه ای مراجعه کرده و یک یا دو طبقه از آن ملک را وقف امام حسین (ع) بکند که در این صورت آب و برق و سایر امکانات آن ملک رایگان بوده و با عنوان تعرفه مذهبی لحاظ می شود.
وی ادامه داد: اینکه بعضا مشاهد می شود عده ای بر در هیئت ها نوشته اند حسینیه و وقفی در کار نبوده است خلاف مقرارت عمل کرده اند.